dimecres, 21 d’abril del 2010

TALLER DE FER SABÓ

El projecte de consum conscient i transformador BARATaGARRAR vos animem a participar en el primer d'una sèrie de tallers dedicats a fer els productes que consumim -dins de les nostres posibilitats- a casa.
Aquest dissabte de vesprada ens juntarem per fer sabó natural (el que feien les nostres àvies i mares) a la seu de CaMot. Vos esperem!

Nit D'Arnadí al Jardí de la Pau


Espai alliberat per a les associacions JA!

Ja està ací la primera nit de l'Arnadí Rock, amb grups de punk-ska de tota la contornà, l'objectiu es recollir diners per promoure la creació d'un espai alliberat gestionat per les entitats de Xàtiva, ja que moltes es troben sense poder gaudir d'un espai propi, i si el tenen està en condicions inadequades o els lloguers son desbordants. Els diners que es recollim també aniran destinats a futurs concerts que culminaran en el Festival de L'Arnadí Rock, ja vos anirem informant.

Recordeu! Aquest divendres des de les 21h concert al jardí de la Pau, vos esperem.

Memòria de Xàtiva



Per tal de recordar els fets que ocorregueren a la nostra terra ara fa 303 anys, Cremats Xàtiva vos convida a tots i totes el proper dia 25 d'abril a les 18:00 hores a dues xerrades que tindran lloc al nostre local (C/ Font de Sant Joan nº13, prop de la Plaça Pintor Joaquin Tudela, barri El Raval).

El passeig per la memòria de la nostra ciutat correrà a càrrec del nostre estimat convidat Alejandro Gutiérrez, qui en primer lloc ens contarà la “Guerra de Successió” i en segon “Xàtiva: les cendres d'un sistema”. No té pèrdua.

Cal conèixer els fets per tal de no oblidar.

Esperem la vostra assistència.


Salut companys!